specialist in
Zonwering
sinds
1966

Knikarm schermen

Knikarm schermen

Knikarmschermen worden in de volksmond ook wel terrasschermen genoemd. Dit komt doordat zij perfect boven uw terras gemonteerd kunnen worden. Ze hebben een vrije doorloop en zijn daarom ideaal voor boven een schuifpui of openslaande deur. Hierdoor kunt u heerlijk in uw tuin genieten van de zon zonder er hinder van te ondervinden. 

Geïntegreerde terras verwarming en lichtspots behoren ook tot de mogelijkheden van een knikarmscherm. Natuurlijk kunnen knikarmschermen ook gewoon bij u voor het raam worden gemonteerd. Door de gestroomlijnde vorm van het scherm geven ze uw gevel een strak en afgewerkt uiterlijk. 

In niet actieve toestand bevindt het zonweringdoek zich in een waterdichte constructie waardoor het zonweringdoek ten allen tijde beschermd is tegen weersinvloeden van buitenaf.
Bediening met de hand bestaat uit een handslinger waarmee met een draaiende beweging het scherm in of uit wordt gehangen. Aansturing door een zon- en windautomaat of gewoon met afstandsbediening behoort ook tot de mogelijkheden om het gebruiksgemak te vergroten.

Offerte

Meer informatie?

download pdf

"Onze screens zijn
na 6 jaar nog
steeds als nieuw"

Arjen Dijkstra, Multiminded