Jaloezieën

Gebruiksvriendelijk Jaloezieën

Een jaloezie is het meest verkochte type binnenzonwering van deze tijd. Werden deze vroeger alleen in kantoorpanden en op scholen toegepast, vandaag de dag kunnen ze bijna overal worden toegepast. Door de grote verscheidenheid aan kleurvariaties en modellen zijn ze niet meer weg te denken uit de binnenzonwering. Ook zijn ze gebruiksvriendelijkheid en in grote mate onderhoudsvrij.

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Zonwering

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn geschikt voor zowel grote als kleine ruimtes. Ze bieden u privacy wanneer u dat wilt. Deze jaloezie is geschikt voor bijna elk type raam. Door het toepassen van zijgeleiding is een jaloezie ook de ideale oplossing voor uw dakraam.
Uitgevoerd in aluminium voor een strakke zakelijke uitstraling in uw kantoor, of in hout voor een zachte uitstraling die bij uw houten vloer past.
De bediening bestaat uit een optrekkoord voor het op en neer laten van de jaloezie en een draaistang om de lichtinval te kunnen regelen. Voor optimaal comfort is automatisering (bijvoorbeeld afstandsbediening of volledig weersafhankelijk gestuurd) mogelijk.

Verticale jaloezieën / lamellen

Verticale jaloezieën, ook wel lamellen genoemd, zijn zodanig vervaardigd dat zij voor zowel zeer grote als zeer kleine ruimtes, ramen en afscheidingen geschikt zijn. Van een eenpersoonskamer tot ontvangst- of vertrekhal, verticale jaloezieën bieden een uitkomst.
Bij verticale jaloezieën kunnen de lamellen van 0 tot 180° gekanteld worden.
Zij zijn eveneens zeer eenvoudig geheel naar links of geheel naar rechts te schuiven. De bediening bestaat uit een koord voor in- en uit schuiven van de jaloezie en een koord voor het kantelen van de lamellen. Voor optimaal comfort is automatisering (bijvoorbeeld afstandsbediening of volledig weersafhankelijk gestuurd) mogelijk.