Markiezen

Nostalgische markiezen

De nostalgische markiezen geven een klassieke uitstraling aan uw pand. Een markies is één van de oudste vormen van zonwering die wij kennen en zijn nog steeds erg populair. Dit komt door de vele voordelen die een markies biedt. Ze zijn nauwelijks gevoelig voor wind. Zeer gemakkelijk te bedienen. En bovendien geven ze een maximale bescherming tegen de zon door de gesloten zijkanten.

Greidanus & Zoon kan uw markies ook van een logo of reclame voorzien zodat uw bedrijfspand of winkel een geheel andere uitstraling krijgt. Bij Greidanus & Zoon bent u verzekerd van kwaliteit. De markiezen worden vervaardigd uit de beste, en de voor markiezen geschiktste materialen, zoals grenenhouten, hardhout, red ceder en aluminium.

Het toegepaste zonweringdoek wordt verkregen bij A-leveranciers en wordt bij Greidanus & Zoon op vakkundige manier verwerkt. Voor elke situatie is er een geschikt model markies verkrijgbaar. Een standaard markies is voor de meeste gevels voldoende. Een petmodel wordt toegepast wanneer er om een hoge doorloophoogte wordt gevraagd. Wordt er om grote uitval gevraagd dan is een klapmodel een geschikte kandidaat.

Markiezen

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Markiezen

Verschillende modellen

Natuurlijk komen er ook situaties voor waarmee met bovengenoemde modellen niet kan worden volstaan. In die gevallen zullen we samen met u naar een geschikte oplossing zoeken. Bij de kop specials zijn enkele modellen tentoongesteld die bij Greidanus & Zoon ontwikkeld en geproduceerd zijn.

Standaard

Het standaard model is voor de meeste gevels een gangbaar model. Het frame en het omschot zijn in vrijwel alle RAL kleuren verkrijgbaar. Het frame wordt vervaardigd uit grenen, hardhout of aluminium. Het omschot wordt geproduceerd uit Arco Redwood en Red Ceder. Het zonweringdoek wordt geleverd door Swela of Dickson constant (indien gewenst andere merken).

Petmodel

Een petmodel is uitermate geschikt voor gevels waar een hoge doorloophoogte en grote uitval gevraagd wordt. Het frame en het omschot zijn in vrijwel alle RAL kleuren verkrijgbaar. Het frame wordt vervaardigd uit grenen, hardhout of aluminium. Het omschot wordt geproduceerd uit Arco Redwood en Red Ceder. Het zonweringdoek wordt geleverd door Swela of Dickson constant (indien gewenst andere merken).

Klapmodel

Een klapmodel is ontwikkeld voor markiezen die een grote uitval vragen. Het frame en het omschot zijn in vrijwel alle RAL kleuren verkrijgbaar. Het frame wordt vervaardigd uit grenen, hardhout of aluminium. Het omschot wordt geproduceerd uit Arco Redwood en Red Ceder. Het zonweringdoek wordt geleverd door Swela of Dickson constant (indien gewenst andere merken).

Specials

Voor een bijzondere situatie een bijzonder markies, een special genaamd, in de vorm van een driehoek, rond, schuin aflopend enz. Specials worden ontwikkeld en geproduceerd door Greidanus & Zoon. Het frame en het omschot zijn in vrijwel alle RAL kleuren verkrijgbaar. Het frame wordt vervaardigd uit grenen, hardhout of aluminium. Het omschot wordt geproduceerd uit Arco Redwood en Red Ceder. Het zonweringdoek wordt geleverd door Swela of Dickson constant (indien gewenst andere merken).

Markiezen