Over ons

Wat wij doen

Zonweringbedrijf Greidanus & Zoon is al sinds 1966 gespecialiseerd in het vervaardigen, monteren, repareren en ontwikkelen van zonwering. In het bijzonder produceert Greidanus & Zn markiezen. Markiezen worden nog steeds door handwerk vervaardigd, wat veel expertise en vakmanschap vereist. Greidanus & Zoon levert niet alleen zonwering aan particulieren, maar ook aan zonweringbedrijven in geheel Nederland.

Om u zo comfortabel mogelijk van de zon te laten genieten biedt Zonweringbedrijf Greidanus & Zoon biedt een breed scala van producten aan. Automatisering van zonwering is ook mogelijk, zodat u na een dag hard werken in een aangename temperatuur kunt thuis komen.

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Jaloezie

Binnenzonwering

Heeft u last van de zon in uw televisiescherm of kunt u uw computerscherm niet meer duidelijk lezen door de zonneschijn? Maak dan gebruik van binnenzonwering. Binnenzonwering maakt uw huis gezellig en sfeervol. Het geeft uw huis een eigen stijl en eigen identiteit.

Buitenzonwering

Heeft u niet alleen last van de zon in uw televisiescherm, maar ook van de door de zon veroorzaakte temperatuurstijging in uw woning dan is buitenzonwering een uitermate geschikte oplossing. Buitenzonwering voorkomt dat zonnestralen uw huis binnendringen en de temperatuur onaangenaam verhogen. Ze bieden betere bescherming dan binnenzonwering doordat buitenzonwering de stralen van de zon aan de buitenzijde van uw raam tegenhoudt. Glas houdt geen zonnestralen tegen, waardoor de lucht tussen het glas en de binnenzonwering (bij het toepassen van binnenzonwering) wordt verwarmd. Deze lucht zal zich verspreiden door de ruimte, en resulteert in een stijgende temperatuur. Bij het toepassen van buitenzonwering wordt dit voorkomen. Door de grote verscheidenheid van buitenzonwering is er voor elk zonweringprobleem een geschikte oplossing voorhanden.

Bij Greidanus & Zoon bent u van kwaliteit verzekerd doordat wij alleen A-merken leveren. De producten zijn allen gemaakt van duurzaam en milieuvriendelijk materiaal, die een lange levensduur garanderen.